Wie zijn wij

BUCO trainingen heeft als focus het welbevinden van mensen. Wij vinden het belangrijk dat mensen lekker in hun vel zitten. Blij zijn, veel energie hebben, kortweg het leven fantastisch vinden. Wij vinden dat we hierin een bijdrage kunnen leveren door het geven van opleidingen en cursussen, die allemaal op een bepaalde manier met communicatie hebben te maken. Communicatie verloopt namelijk niet alleen van persoon naar persoon. Er bestaat ook interne communicatie, dus wat zeg jij tegen jezelf? Ben je altijd wel zo positief tegen jezelf?

Wij, Jan Buteyn en Gina Corsius hebben als echtpaar  BUCO trainingen opgericht en zorgen ook voor de dagelijkse leiding. Allebei zijn we opgeleid in alle trainingen en cursussen die wij bieden. Samen geven wij de diverse trainingen en opleidingen, die wij meestal als duo-presentatiegeven. Onze achtergronden zijn:

Jan & GinaJan Buteyn
heeft een technische achtergrond en verzorgde in het bedrijfsleven diverse trainingen. Naast de techniek heeft hij zich als mede oprichter van BUCO trainingen verder ontwikkeld en is naast gecertificeerd NLP-trainer ook begeleider Systemisch Werk en NLP EMI Plus Practitioner. Verder heeft hij de nog de volgende opleidingen gevolgd: NEI, Emotioneel Evenwicht, Hypnose, Transactionele Analyse, Time Line Therapy, NLP New Code en EMDR.

Gina Corsius
is ruim 25 jaar een succesvol en gecertificeerd coach/therapeut met een eigen praktijk en werkt daarin zowel met volwassenen als met kinderen. Alle disciplines, waarin ze is opgeleid komen hier aan bod, met het doel een zo’n snel en zo goed mogelijk resultaat te boeken.

Als  trainer en mede oprichtster van BUCO trainingen, is ze gecertificeerd als NLP-trainer en NEI-trainer, begeleider Systemisch Werk en IEMT Practitioner. Hiernaast heeft ze nog de volgende opleidingen gevolgd: Hypnose, EMDR, Homeopathie, Integra, IBMT, Voetreflexologie, Podokinesiologie, Orthomoleculaire voedingsleer, Bach bloesem therapie Transactionele Analise en NLP New Code.

 • Nieuwsflits

  Wij zijn te volgen via Twitter en Facebook.
  Bekijk ook eens onze interessante Blog. Reacties zijn altijd welkom.

  Start cursus/opleiding
  - TR-EMI 17+18 augustus 2019:
  - NLP Communicatie start 3+4 maart 2019
  - Start 2019: NEI-opleiding
  - Coaching met Familieopstellingen start 14+15 sept. 2019
  Uiteraard zijn deze allen geaccrediteerd en/of erkend.

  Info avond of middag voor alles wat u wilt weten.
  Wij plannen regelmatig info middagen of avonden.
  Wij bieden ook de mogelijkheid om een individuele afspraak te maken, zodat
  u onder het genot van een kopje thee of koffie, alles kunt vragen.
  Stuur ons dan wel een mailtje of bel ons.

Accreditaties

Wij zijn geaccrediteerd door onderstaande organisaties. Door op het betreffende logo te klikken, gaat u direct naar hun website.

Erkenning

Wij zijn erkend door onderstaande beroepsverenigingen. Door op het betreffende logo te klikken, gaat u direct naar hun website.