Ervaringen cursisten

Hallo Jan en Gina,

Ik heb de NEI-opleiding als erg waardevol ervaren. Zelf gebruik ik het in mijn eigen praktijk en het is altijd weer verrassend hoe het kan helpen bij de heelwording van mensen. Jullie deskundige begeleiding heeft ertoe geleidt dat ik als een vaardig NEI-therapeut, mensen kan begeleiden in mijn praktijk.Andere mensen kan ik zeker aanraden om bij jullie een opleiding te gaan volgen. De NEI heeft mij geholpen om mijn eigen persoonlijke processen nog verder uit te diepen en te helen. Kortom heel waardevol en dat gun ik iedereen.

Hartelijke groeten, José

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Lieve Gina en Jan

Ik wil toch even tijd vrij maken om te laten weten hoe ik de opleidingen heb ervaren. Ongeveer 10 jaar geleden heb ik de NEI-opleiding ergens anders gevolgd. Ik heb daar best het een en ander opgestoken maar het was daar zo massaal, ongeveer 450 personen, dat de stof  en handelingen die we moesten leren te snel ging. Omdat de NEI nog steeds mijn interesse had, ben ik in 2008 bij jullie de Nei opleiding gestart. We waren maar met een kleine groep en dat voelde heel goed. Ik kon vragen wat ik wilde, en jullie namen overal de tijd voor. Toen vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik heb veel geleerd en veel gelachen wat zeker niet onbelangrijk is.

Toen wilde ik natuurlijk het hele pakket, en ben daarna met mijn man Jean-Marie de NLP opleiding gaan doen. Wat een geweldige maanden hebben we daar met z’n allen beleefd.Heel kundig werden we door jullie wegwijs gemaakt over communicatie technieken. Hier kan ik nog wel een uurtje over praten,maar dat laat ik maar.

Daarna heb ik Familieopstellingen gedaan, dit was het helemaal, Geweldig. Ook hier kan ik nog veel over vertellen, maar je kunt het beter zelf ervaren, dan weet je precies wat ik bedoel. Ik had met dit alles de gedachten een praktijk te gaan starten, maar later bleek dat ik nog meer capaciteiten had op ander vlak wat beter bij mij lag. Ik heb geen moment spijt gehad van al het geleerde, en gebruik de technieken dagelijks op mijn werk en privé. Dit alles heeft mij een ander mens gemaakt. Ik zou geen betere opleidingsschool kunnen aanbevelen dan bij BUCO trainingen. Lieve Jan en Gina ik wens jullie veel succes met jullie werk en van ons een dikke HUG.

Liefs Jean en Jeannette

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Lieve Gina en Jan,

Ik heb NLP bij jullie als zeer leerzaam maar ook ontzettend gezellig ervaren, zeker gezien onze bijzondere samenstelling van de groep, n.l. allemaal collega’s en vrienden. Heerlijk om in een veilige omgeving met elkaar te kunnen huilen en lachen. Ik heb er heel veel aan voor mijzelf, maar ik gebruik het ook in mijn coachingstrajecten, waar ik de inbreng als zeer zinvol ervaar. Het geeft houvast dat je in de communicatie alert blijft op de mogelijkheden en kansen die er liggen om het positief te houden. Wat mezelf betreft ben ik een stuk rustiger geworden, waar ik eerst nogal bang was wat anderen van mij vinden, kan ik nu heel goed zien dat alles wat men over de ander zegt over jezelf gaat, dus ook als anderen negatieve gedachten over mij hebben kan ik dat nu bij hen laten, heerlijk is dat! Tevens kun je deze ervaringen van jezelf goed doorgeven aan anderen zodat ook zij er iets mee kunnen. Je begrijpt tenslotte heel goed hoe het voelt om op een andere manier dingen te benaderen of te ontvangen. Ik gebruik het heel vaak, zowel voor mezelf (ik ben tenslotte ook maar een mens) als voor degenen die ik coach. De resultaten zijn altijd goed! Ik kan het iedereen aanbevelen, zeker bij BUCO trainingen om de veilige omgeving en de respectvolle manier waarmee we met elkaar omgaan.

Liefs, Mary-Lou

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Hoi Gina,

Ik zat net achter de PC en moest aan je denken.Ik gebruik de NEI nog steeds, ik heb zelfs in de winkel uitgetest welke supplementen de juiste voor me zijn en daar nam ik rustig de tijd voor. De vertering (die zo binnen kwam !!!!!!! ) van de darmen is een stuk rustiger en ik verdraag meer voeding!!! Dat is een groot pluspunt.Op geestelijk/emotioneel vlak voel ik dat er nog wel iets zit, dit geef ik de tijd! Ik denk dat je zo wel een duidelijk beeld heb hoe het er met mij voor staat. Weet dat ik nog heel  vaak aan jullie en de opleiding en ons groepje denk.

Knuffel voor jullie beiden,liefs Ria

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Ha Gina en Jan,

Ben blij dat ik voor BUCO trainingen gekozen heb. Na Familieopstellingen in zakformaat, te hebben gevolgd, ben ik super enthousiast geworden over de opleidingen. De duidelijke cursusmap is overzichtelijk, makkelijk te bestuderen, en volledig. Alle onderwerpen uit de map komen in de cursus aan bod. Duidelijke uitleg van de stof en praktische opdrachten wisselen elkaar af. Voor eigen inbreng is aandacht en ruimte. Geen enkele vraag is gek of teveel. Vooral deze persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat je gelijktijdig aan je zelfontwikkeling werkt. Na de opleiding had ik alle tools in handen. Naast mezelf  heb  ik al vele mensen hiermee inzicht in hun situatie kunnen geven.

Met de wens  om betere communicatie te gaan ontwikkelen starte ik de NLP opleiding. Het mooie van deze beroepsopleiding is dat de stof, dagelijks in je eigen leefomgeving te oefenen is. De dikke goed leesbare cursusmap is mijn gereedschapkist geworden. Hierin staan  alle tools die je nodig heb, inzicht te krijgen in eigen en andermans gedrag en communicatie. Nu heb ik de keuze het gedrag, overtuigingen, conflicten te gaan veranderen. Al mijn doelen snel en bewust te halen of bij te stellen. Doordat Jullie onbewust bekwaam zijn, kunnen jullie de stof spontaan overbrengen. Elke opleidingsdag geeft persoonlijke groei, een worden met jezelf, kennisverruiming. Door de duidelijke uitleg en de persoonlijke begeleiding bij de praktische oefeningen tijdens de cursusdagen, krijg je snel de vaardigheden zelf in handen.

Omdat jullie de opleiding samen geven, geeft dit afwisselingen en laat duidelijk de vrouwelijke en mannelijke kant van processen zien. De tools zitten nu in mijn systeem. Die ik gebruik in mijn werk, met mensen en kinderen, en dagelijks leven. De opleiding NLP heeft me  nog meer gegeven dan ik verwachte! Bedankt Gina en Jan voor jullie kennis overdracht, ook voor jullie super aandacht voor de verzorging/lunches tijdens de cursusdagen.

Liefs Antoinette

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Hoi Gina en Jan,

Ik vond de opleiding een goede mix van theorie en praktijk en heeft me veel inzicht gegeven in familieopstellingen in het algemeen en ook in mijn eigen familiebanden en relaties. Oorspronkelijk ben ik de opleiding gaan volgen als aanvulling voor mijn praktijk, maar ik pas de inzichten ook regelmatig toe in mijn privéleven! Ik zou anderen zeker deze opleiding aanraden (heb ik overigens ook al een paar keer gedaan), omdat ik de persoonlijke aanpak en goede prijs-kwaliteitverhouding zeker aanbevelenswaardig vind!

Hartelijke groet, Isabel

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Hallo beiden,

Zowel Rob als ik hebben het systemisch werk gevolgd bij jullie. Dit werd heel verhelderend en praktisch onderwezen. In de praktijk wordt dit nog vrijwel dagelijks gebruikt. Wat wij heel graag zouden willen zien, zijn meer nascholingen omdat deze van hetzelfde kaliber zijn als de opleiding zelf, en toch wel broodnodig. Anderen zijn al in grote getale naar jullie toegestuurd, dus wanneer ze niet al zijn komen opdagen, dan komt dat nog wel. Bij ons geldt “zegt het voort, zegt het voort”!

Groetjes, Gaby en Rob

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Ik heb voor BUCO trainingen gekozen, omdat de hier de combinatie is van de methodieken en technieken, die mij goed bevallen en waarvan ik de ervaring heb, dat ze zeer effectief zijn. De NEI opleiding, die ik bij jullie heb gevolgd is zelfs nog uitgebreider dan ik had verwacht. Ik heb zoveel geleerd. De nadruk lag, zeer tot mijn vreugde, op de praktische uitvoering van de technieken. Dit alles heeft mij in staat gesteld om me te bevrijden van mijn onbewuste sabotages blokkades.

Hartelijke groeten, Eric

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Na de eerste opleidingsdag was ik volledig ‘bevangen’ door de kennis, die ik had opgedaan over Emotioneel Evenwicht en het toepassen van de O-ring test. Ik was erg blij met de praktische n soms theoretische uitleg van Jan. Dat wat we bespraken tijdens de opleiding, werd zo voor mij weer heel ‘down to earth’. Ik heb van elke opleidingsdag intens genoten, van alles wat ik te horen kreeg aan theorie, ervaring en belevingen. Het leren over NEI en het werken met NEI is vanaf de eerste dag een passie geworden. Gina en Jan zijn zeer deskundig in het overbrengen van informatie en het uitleggen van hoe de processen werken. De aanvullingen van Jan en Gina vanuit de praktijk en het echte leven, heb ik zeer waardevol gevonden en heeft mijn eigen ontwikkeling gevoed.

Heel erg bedankt, Ester

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Het was heel erg grappig hoe ik met de NEI-opleiding begon. Ik was net zwanger er was dus een nieuw leven op komst. Dit was geen probleem voor Gina en Jan. Een hele opluchting voor mij, want ik wilde heel graag aan deze opleiding beginnen. Ik zie deze opleiding als een opstart, waarmee je heel veel kunt doen. Dit hebben we in de loop van de opleiding zeker ervaren.

Liefs, Saskia

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Gina en Jan, bedankt voor jullie inzet, expertise en inzichten van het afgelopen jaar. Verder wil ik mijn medecursisten bedanken voor het vele oefenen met elkaar en de persoonlijke inzichten.

Groetjes, Rosella

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Ik wil jou, Gina, hartelijk bedanken voor je steun op alle fronten. Mede door jou steun heb ik kunnen bereiken wat ik met de NEI heb bereikt. Ook voor mij was het ook heel belangrijk dat jij en Jan altijd  de tijd en moeite namen om mij alles goed uit te leggen. Soms was het voor mij nog niet helemaal duidelijk of wilde ik nog iets extra’s weten. Jullie namen altijd de tijd en hadden het geduld om mij dat nog even extra aan te geven. Super en ik vind mijn medecursisten ook geweldig.

Nog bedankt, Nancy

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Ik heb mezelf de vraag gesteld of de NEI-opleiding aan mijn verwachtingen heeft voldaan. Ik kan hier een volmondig ‘JA’ als antwoord op geven. Het is een methode, die absoluut bij me past en die ik zeker zal blijven gebruiken. Ik wil mij medecursisten bedanken voor de fijne samenwerking en de veilige en vertrouwde leersituatie, die we samen hebben gecreëerd. Gina, dank je wel voor de fijne manier waarop je les hebt gegeven. Ik heb veel geleerd van de schat aan voorbeelden, die je met ons hebt gedeeld. En ook Jan bedankt dat je zorgde voor het juiste (mannelijke) evenwicht en dat je ervoor zorgde dat we ‘to the point’ bleven. Bedankt dat jullie je deskundigheid met ons hebben gedeeld. NEI is een waardevolle methode op weg naar gezond wording en heel wording. Een methode, die ik zeker zal blijven gebruiken in mijn praktijk. NEI is een methode, die hoop geeft.

Veel liefs, José

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Lieve Gina en Jan,

Tijdens jullie Nei-opleiding heb ik veel over mezelf mogen leren en kunnen opruimen en omzetten wat mij niet meer diende. Ik ben dan ook zeker van plan om dit weer door te geven aan anderen in de vorm van coaching en therapie. Ik heb er erg veel zin in en neem een voorbeeld aan jullie. Het is zeker voor iedereen een aanrader om een Nei-opleiding te volgen. Niet zozeer alleen om een therapeut te willen worden, maar vooral ook om je eigen rugzak te legen en inzicht te krijgen in je eigen belemmerende patronen en overtuigingen. En om de handvaten te krijgen om hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.
Lieve Gina en Jan…… BEDANKT voor een prachtig en leerzaam jaar.

Veel liefs, Brigitte XXX

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Bij Gina en Jan heb ik de cursus Coaching met Familieopstellingen gedaan. Op een voortreffelijke en deskundige wijze en met een enorme passie en betrokkenheid hebben zij de stof overgedragen aan de cursisten. Zij vullen elkaar aan als een team. Jan met zijn heldere nuchtere kijk, hij weet feilloos de rode draad vast te houden hoe complex de vraagstelling soms ook is, en Gina met haar sterke invoelingsvermogen en wijze woorden. Samen maken ze deze cursus tot een waar succes, niet alleen bij het overdragen van de kennis, maar ze creëren een veilige setting waarin het mogelijk is voor de cursist om alle modules ook echt te beleven en te integreren. Als therapeut heeft deze cursus mij handvatten aangereikt welke ik zeker zal integreren in mijn werk.”

Met een hele liefdevolle warme groet,
Roos

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Lieve Gina en Jan,

Ik heb ervaren dat er vele muren zijn waar je tegenaan loopt en dat ik vaak het gevoel heb gehad dat ik niet begrepen werd. Uiteindelijk werd ik gedreven door iets om er toch voor te gaan en dat is gelukt. Heeft me ook geleerd om dat te doen wat voor mij goed voelt.

Wat betreft de tools. Ik heb al bij vele mensen gebruik gemaakt van de afbakening en de last terug geven. Ging altijd gepaard met vele emoties bij de cliënt  die aan het einde altijd zei dat het anders was / voelde. Dus ik ben heel blij met dit stukje nieuwe bagage!! Het is zo goed toepasbaar, geweldig. Jullie zijn als docenten ying en yang, vol enthousiasme, geduld, passie, luisterend oor, begrip en gaan staan voor de regels / dynamieken van het familiesysteem. Het waren warme, leerzame weekenden.

Lieve groet,
Christien

 -o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Lieve Gina en Jan,

Ik heb door de training familieopstellingen veel nieuwe inzichten mogen ontvangen.
Het is heel mooi om te zien wat het ’de ontvanger’ brengt. Door relatief eenvoudige tools kunnen de geleerde technieken bovendien goed geïmplementeerd worden tijdens coaching.
De docenten Gina en Jan vullen elkaar bijzonder goed aan en weten met hun jarenlange ervaring en enthousiasme de benodigde kennis goed aan de cursist over te dragen

Een warme groet,
Jacqueline

 

 • Nieuwsflits

  Wij zijn te volgen via Twitter en Facebook.
  Bekijk ook eens onze interessante Blog. Reacties zijn altijd welkom.

  Start cursus/opleiding
  - TR-EMI 17+18 augustus 2019:
  - NLP Communicatie start 3+4 maart 2019
  - Start 2019: NEI-opleiding
  - Coaching met Familieopstellingen start 14+15 sept. 2019
  Uiteraard zijn deze allen geaccrediteerd en/of erkend.

  Info avond of middag voor alles wat u wilt weten.
  Wij plannen regelmatig info middagen of avonden.
  Wij bieden ook de mogelijkheid om een individuele afspraak te maken, zodat
  u onder het genot van een kopje thee of koffie, alles kunt vragen.
  Stuur ons dan wel een mailtje of bel ons.

Accreditaties

Wij zijn geaccrediteerd door onderstaande organisaties. Door op het betreffende logo te klikken, gaat u direct naar hun website.

Erkenning

Wij zijn erkend door onderstaande beroepsverenigingen. Door op het betreffende logo te klikken, gaat u direct naar hun website.