Emotioneel Evenwicht

Allemaal kennen we die ogenblikken, waarbij we ons niet helemaal lekker in ons vel voelen. Dat we gestrest zijn en er niet de vinger op kunnen leggen.Dit kan al gebeuren door kleine dingen: angst voor een examen, het bezoek aan een tandarts of ziekenhuis of misschien wel angst om in het openbaar te spreken. Er zijn vele angsten, die ons plotseling kunnen belemmeren en een onprettig gevoel geven.

Emotioneel Evenwicht, vaak afgekort tot EE, heeft raakvlakken met EFT  en wordt toegepast om de gevoelswaarde van deze emotionele toestand, de gevoelswaarde van deze acute stress, omlaag te brengen. Hiervoor maken we onder andere gebruik van toegepaste Kinesiologie (spiertest) en acupressuurpunten.

Naast het feit dat deze 2-daagse cursus apart kan worden gevolgd, is het ook de eerste module van onze geaccrediteerde NEI-opleiding. Ook voor de NEI methodiek is dit de eerste module. Voor diegenen, die alleen de NEI-nethodiek als zelfontwikkeling of als bij-nascholing willen doen, is Emotioneel Evenwicht een vereiste. Dus wil je de NEI methodiek volgen is de EE een voorwaarde om alreeds te hebben of te volgen.

Certificering van onze cursus Emotioneel Evenwicht

De KTNO heeft onze cursus Emotioneel Evenwicht geaccrediteerd als bijscholing voor de beroepsverenigingen CAT, VIV en VVET. Daarnaast is deze opleiding ook door de BATC erkend.

Meer weten over onze cursus Emotioneel Evenwicht?

Bekijk hier ons studieplan of kom naar  één van onze gratis info-avonden en neem anders gewoon even contact met ons op. Of misschien wil je er gewoon eerst iets meer over lezen. Kijk dan even bij onze pagina over boeken, waar we al een aantal interessante boeken voor je hebben gesorteerd. Of misschien wil je informatie over onze andere mooie opleidingen, zoals onze NLP-Practitioner (plus), volledige NEI-Opleiding, Coaching met Familieopstellingen, of onze korte cursus TR-EMI (trauma release – eye movement integration) .

Uw investering: € 275,=. Hierbij is inbegrepen: een uitgebreide syllabus, lunch, koffie en thee.
Duur opleiding : 4 dagdelen (0,5 ECTS)
Zaterdag en zondag van 09:30 tot 17:30
Cursusdagen: 12+13 januari 2019
Betaling/belastingvoordeel: We zijn bij het CRKBO in het register opgenomen als aanbieder van kort beroepsonderwijs en zijn hierdoor vrijgesteld van BTW.
Belastingdienst:
Uw investering van de opleiding kunt u, als u aan de voorwaarden die de belastingdienst stelt voldoet, fiscaal aftrekken.

Maak een keuze en schrijf je in

Maak een keuze uit onderstaande data om je in te schrijven.

Geen activiteiten

Vragen?

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 079 - 352 07 65 of via het contactformulier.

  • Emotioneel evenwicht

   Opleidingskosten
   €  275,=, incl. lunch, koffie, thee en uitgebreide syllabus.

   Opleidingsduur
   2 dagen, za. en zo.
   van 9.30 tot 17.30 uur.

   Startdatum cursus
   9 en 10 januari 2016

   Locatie
   Zoetermeer

   Aanmelden

 • Nieuwsflits

  Wij zijn te volgen via Twitter en Facebook.
  Bekijk ook eens onze interessante Blog. Reacties zijn altijd welkom.

  Start cursus/opleiding.
  - TR-EMI 7+8 november 2020
  - NLP Communicatie 2021
  - NEI opleiding: ivm corona afgelast
  - Coaching met Familieopstellingen : ivm corona afgelast
  Voor al deze opleidingen/cursussen, bel of mail voor informatie en verdere data.

  Uiteraard zijn deze allen geaccrediteerd en/of erkend.

  Wilt u informatie?
  Wij bieden de mogelijkheid om een individuele afspraak te maken, zodat
  u onder het genot van een kopje thee of koffie, ons alles kunt vragen.
  Stuur ons wel graag een mailtje of bel ons.

Accreditaties

Wij zijn geaccrediteerd door onderstaande organisaties. Door op het betreffende logo te klikken, gaat u direct naar hun website.

Erkenning

Wij zijn erkend door onderstaande beroepsverenigingen. Door op het betreffende logo te klikken, gaat u direct naar hun website.