Opleidingen

Al onze trainingen zijn gericht op communicatie. De communicatie, waarop wij ons richten, heeft zowel betrekking op de directe (verbale) communicatie tussen mensen onderling als de interne communicatie, die we (vaak onbewust) met onszelf voeren. Helaas is de interne communicatie niet altijd even functioneel en effectief.

In de opleidingen en trainingen, die wij bieden, wordt op een simpele manier geleerd hoe de communicatie tussen mensen en dus ook de (interne) communicatie met jezelf, werkt en hoe je deze communicatie positief kunt beïnvloeden.

De mogelijkheid is er om bij ons opleidingen te volgen, waarbij geleerd wordt om direct het onbewuste aan te spreken, waardoor direct met dit onbewuste kan worden gewerkt.

Tenslotte is er ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen, waarbij geleerd wordt om situaties of problemen beeldend en eventuele oplossingen inzichtelijk te maken.

Dit alles heeft één doel en dat is om er voor te zorgen dat de mens weer veel prettiger in zijn vel zit en de wereld positief kan benaderen. Daardoor zal de omgang met mensen makkelijker worden.

 • Nieuwsflits

  Wij zijn te volgen via Twitter en Facebook.
  Bekijk ook eens onze interessante Blog. Reacties zijn altijd welkom.

  Start cursus/opleiding
  - TR-EMI 17+18 augustus 2019:
  - NLP Communicatie start 3+4 maart 2019
  - Start 2019: NEI-opleiding
  - Coaching met Familieopstellingen start 14+15 sept. 2019
  Uiteraard zijn deze allen geaccrediteerd en/of erkend.

  Info avond of middag voor alles wat u wilt weten.
  Wij plannen regelmatig info middagen of avonden.
  Wij bieden ook de mogelijkheid om een individuele afspraak te maken, zodat
  u onder het genot van een kopje thee of koffie, alles kunt vragen.
  Stuur ons dan wel een mailtje of bel ons.

Accreditaties

Wij zijn geaccrediteerd door onderstaande organisaties. Door op het betreffende logo te klikken, gaat u direct naar hun website.

Erkenning

Wij zijn erkend door onderstaande beroepsverenigingen. Door op het betreffende logo te klikken, gaat u direct naar hun website.