• BUCO trainingen

  de Colignystraat 11
  2713 EA Zoetermeer

  e-mail info@bucotrainingen.nl
  e-mail 079 – 352 07 65
 • Disclaimer

  Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met deze disclaimer.

  Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van bucotrainingen.nl of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website te kunnen raadplegen.

  Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. BUCO trainingen aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

  BUCO trainingen garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

  De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van BUCO trainingen.

  Het is toegestaan koppelingen te maken vanuit andere sites naar de sites van BUCO trainingen, doch uitsluitend in overeenkomst met onderstaande voorwaarden: De website mag niet de schijn wekken dat BUCO trainingen de site of daarop gepubliceerde producten ondersteunt. De website mag een link naar BUCO trainingen, maar mag geen inhoud kopiëren of synchroniseren. De website mag geen onjuiste informatie over BUCO trainingen en haar producten en diensten geven. De website mag geen inhoud bevatten, waarin beledigende, lasterlijke, discriminerende, obscene of anderszins onaanvaardbare taal of onjuiste informatie wordt weergegeven.

  • Nieuwsflits

   Wij zijn te volgen via Twitter en Facebook.
   Bekijk ook eens onze interessante Blog. Reacties zijn altijd welkom.

   Start cursus/opleiding.
   - TR-EMI 7+8 november 2020
   - NLP Communicatie 2021
   - NEI opleiding: ivm corona afgelast
   - Coaching met Familieopstellingen : ivm corona afgelast
   Voor al deze opleidingen/cursussen, bel of mail voor informatie en verdere data.

   Uiteraard zijn deze allen geaccrediteerd en/of erkend.

   Wilt u informatie?
   Wij bieden de mogelijkheid om een individuele afspraak te maken, zodat
   u onder het genot van een kopje thee of koffie, ons alles kunt vragen.
   Stuur ons wel graag een mailtje of bel ons.

  Accreditaties

  Wij zijn geaccrediteerd door onderstaande organisaties. Door op het betreffende logo te klikken, gaat u direct naar hun website.

  Erkenning

  Wij zijn erkend door onderstaande beroepsverenigingen. Door op het betreffende logo te klikken, gaat u direct naar hun website.