• BUCO trainingen

  de Colignystraat 11
  2713 EA Zoetermeer

  e-mail info@bucotrainingen.nl
  e-mail 079 – 352 07 65
 • Zakelijke coaching

  Bedrijven zijn net families en zelfs de beste families kennen hun problemen. Vaak is een goed gesprek of het tonen en bespreekbaar maken van het probleem al voldoende, zodat het probleem geen probleem meer is.

  Binnen bedrijven kan coaching op verschillende worden opgepakt:

  • Coaching van een persoon, waardoor deze meer in staat zal zijn om zijn/haar potentie nog beter te kunnen gebruiken.
  • Coaching van een afdeling. Hierdoor worden de competenties van ieder persoon duidelijker uitgelicht en komen ook de overeenkomsten aan bod. Het doel is te komen tot een afdeling, die beter zal functioneren. Waar een betere communicatie zal ontstaan tussen werknemers.

  Het is heel belangrijk om het doel precies te weten. Soms kan het zijn dat het belangrijk is om iedere medewerker apart te coachen en soms is het beter is om voor de afdeling een workshop of training te organiseren. Alles kan bij ons bij ons besproken en gereld worden.

  Voor managers en directie zal individuele coaching direct resultaat geven. Managers zullen beter in staat zijn om de relatie te leggen tussen datgene wat er in hun persoonlijke leven eventueel gebeurt of is gebeurt, te relateren aan wat er op hun werk gebeurt.

  De lessen, die hieruit naar voren komen zullen direct in het voordeel werken van de persoon zelf en invloed hebben op het bedrijf. De manager zal zich prettiger in zijn/haar vel voelen en zal dan vanuit rust met nieuwe ideeën kunnen komen.

  Ziet u of uw bedrijf hier een mogelijkheid in om iedereen weer met de neuzen dezelfde kant op te krijgen? Benader ons dan voor een persoonlijk gesprek om het een en ander toe te lichten.

  • Nieuwsflits

   Wij zijn te volgen via Twitter en Facebook.
   Bekijk ook eens onze interessante Blog. Reacties zijn altijd welkom.

   Start cursus/opleiding.
   - TR-EMI 7+8 november 2020
   - NLP Communicatie 2021
   - NEI opleiding: ivm corona afgelast
   - Coaching met Familieopstellingen : ivm corona afgelast
   Voor al deze opleidingen/cursussen, bel of mail voor informatie en verdere data.

   Uiteraard zijn deze allen geaccrediteerd en/of erkend.

   Wilt u informatie?
   Wij bieden de mogelijkheid om een individuele afspraak te maken, zodat
   u onder het genot van een kopje thee of koffie, ons alles kunt vragen.
   Stuur ons wel graag een mailtje of bel ons.

  Accreditaties

  Wij zijn geaccrediteerd door onderstaande organisaties. Door op het betreffende logo te klikken, gaat u direct naar hun website.

  Erkenning

  Wij zijn erkend door onderstaande beroepsverenigingen. Door op het betreffende logo te klikken, gaat u direct naar hun website.