• BUCO trainingen

  de Colignystraat 11
  2713 EA Zoetermeer

  e-mail info@bucotrainingen.nl
  e-mail 079 – 352 07 65
 • Individuele coaching

  Laat ik me even voorstellen. Ik ben Gina Corsius en wil u graag vertellen wat ik doe. Naast dat ik trainingen verzorg, heb ik ook mijn een-op-een praktijk waar ik werk met o.a. de volgende methodieken: NEI (Neuro Emotionele Integratie), NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Systemisch werk ( Familie opstellingen), E.E. (Emotioneel Evenwicht), TR-EMI(Trans Release-Eye Movement Integration)  Soms is het nodig om dit aan te vullen met bv. homeopathie, Bach bloesem en/of vitaminen en mineralen.

  Dit betekent, dat ik personen begeleid die met diverse klachten of belemmeringen te maken hebben. Denk dan hierbij aan klachten zoals: depressies, angsten, zich gewoon niet lekker in je vel voelen en niet weten hoe dat komt. Of wel weten hoe dit komt en er niet uit kunnen komen. Telkens dezelfde klachten terug krijgen, o.a.: gevoel geen eigen plek te hebben of niet krijgen, je doelen niet kunnen bereiken,relatie problemen enz.

  Ook werk ik met kinderen die last hebben van div. angsten, niet kunnen slapen, gepest worden of zelf pesten, leerproblemen. Kinderen die hun draai niet kunnen vinden thuis of op school.

  Als we niet goed in ons vel zitten kunnen we ook fysieke klachten ontwikkelen en denk dan maar aan: een telkens terugkerende rugpijn of pijnlijke schouders of hoofdpijnen. Dit wordt vaak door onderliggende gevoelens/emoties gestuurd en/of geblokkeerd.

  Om deze problemen op te heffen of te verminderen, maak ik gebruik van o.a. de technieken:  Kinesiologie, acupressuur, ademhaling, affirmaties enz. De sturing in alles wat we doen of niet doen zit in ons geheugen. Deze sturing bepaalt wat we doen of niet doen. En mocht je denken: Ja hoor eens, als ik iets wil dan neem ik gewoon die beslissing. Ja, dan zeggen we rationeel: Dat wil ik en doe ik, en het uiteindelijke resultaat is vaak dat het niet gebeurt of niet op de manier waarop we het willen. Dit zijn dan ook de redenen waarom we op een bepaald moment een overdone reactie hebben op een bepaalde gebeurtenis, terwijl we rationeel zeggen: Ik begrijp niet waarom ik zo boos werd, of zo verdrietig was of waarom ik zo uit mijn dak ging. Dit onbewuste niet functionele programma kunnen we opzoeken en omzetten in een positief programma.

  Ik maak ook gebruik van ‘’poppetjes’’ om een beeld van de situatie te maken en om die situatie in- en overzichtelijk te krijgen. Dit alles met de bedoeling om naar een oplossing te komen. Dit noemen we in de wandelgangen, familie-opstellingen, en dit is heel kort gezegd. Hiermee kunnen we vele situaties bekijken en denk dan aan: welke plek neem ik in op mijn werk? Of thuis? Waarom heb ik altijd ruzie? Waarom heb ik altijd het gevoel dat ik niet verder kan?

  Ook interventies uit de NLP worden gebruikt zoals werken met delen. We hebben allemaal ‘’delen ‘’ in ons en denk dan maar aan het deel die zegt: Ja, doe maar want dat is goed voor mij, en het andere deel die zegt: Nee, want dat gaat altijd fout! Denk je dan dat de uitkomst van wat je wilt goed is?

  Mocht er eventueel een ondersteunend middel nodig zijn zoals: vitaminen, Bach Bloesem of homeopathie, dan is mijn advies altijd vrijblijvend en ligt de keuze, om dit advies op te volgen, altijd bij uzelf.

  Wilt u een afspraak maken dan kunt u mij bellen op 079 – 352 07 65 of mailen naar info@bucotrainingen.nl

  Wat nog heel belangrijk is om te weten dat ik ben aangesloten als therapeut bij:
               o  LVNG, lidmaatschapnr: 10010960150
  o  VIV, lidmaatschapnr: 1907022A
               o  RBZC, lidmaatschapnr: 308042R

  Door deze registratie wordt ik door vele zorgverzekeraars deels/geheel vergoed, afhankelijk van hoe u bent verzekerd.

  Een consult duurt bij mij 90 minuten. Wil je meer weten over mijn consultprijs neem dan contact met mij op. Dit kan per telefoon  079 – 352 07 65 of per mail info@bucotrainingen.nl.

  • Nieuwsflits

   Wij zijn te volgen via Twitter en Facebook.
   Bekijk ook eens onze interessante Blog. Reacties zijn altijd welkom.

   Start cursus/opleiding.
   - TR-EMI 7+8 november 2020
   - NLP Communicatie 2021
   - NEI opleiding: ivm corona afgelast
   - Coaching met Familieopstellingen : ivm corona afgelast
   Voor al deze opleidingen/cursussen, bel of mail voor informatie en verdere data.

   Uiteraard zijn deze allen geaccrediteerd en/of erkend.

   Wilt u informatie?
   Wij bieden de mogelijkheid om een individuele afspraak te maken, zodat
   u onder het genot van een kopje thee of koffie, ons alles kunt vragen.
   Stuur ons wel graag een mailtje of bel ons.

  Accreditaties

  Wij zijn geaccrediteerd door onderstaande organisaties. Door op het betreffende logo te klikken, gaat u direct naar hun website.

  Erkenning

  Wij zijn erkend door onderstaande beroepsverenigingen. Door op het betreffende logo te klikken, gaat u direct naar hun website.